HET FLEXIBELE EN AANPASVRIENDELIJKE LEGBORDEN SYSTEEM

Sortimo flexibele legbordensysteem FR5

Wanneer u gehaast bent, wordt de veiligheid dikwijls vergeten. Sortimo flexibele legbordensysteem FR5 is ideaal om deze situatie te vermijden. De innovatieve rekken worden vervaardigd uit hoogwaardig vezelcomposietmateriaal. Hierdoor zijn ze niet alleen bijzonder licht, maar munten ze bovendien uit met een extreem hoge draagkracht van 120 kg.

FR5 – het flexibele legbordensysteem voor bestelwagens
FR5 – speciaal ontworpen voor koeriers-, expres- en pakketdiensten – biedt maximale flexibiliteit met maximaal gebruik van de laadruimte.

Voordelen

R

Individualiteit

FR5 kan op basis van uw persoonlijke eisen geconfigureerd worden en is altijd aanpasbaar aan de installatie vereisten.

R

maximale orde

Met mySortimo labels labelt u vakkenrekken met rand.

R

maximale veiligheid

Voor bestuurder en lading door ProSafe-integratie.

R

eenvoudig in gebruik

U klapt de legborden met één hand omhoog of omlaag.

R

Bescherming van de lading

Het GripMaxx legbord met geïntegreerde antisliprand voorkomt samendrukken van pakketten.

R

Maximale flexibiliteit

Dankzij verstelbare legborden.
R

Tijdsbesparing

Door een scheidingswand met deur kan de laadruimte vanuit de cabine worden betreden.
R

Stabiel en veerkrachtig

Geschikt voor zware ladingen tot 100 kg

Sortimo flexibele legbordensysteem FR5 –
HET NIEUWE LEGBORDEN SYSTEEM VAN SORTIMO

legborden

Er zijn vier verschillende soorten legborden. Drie varianten verschillen aan de rand (met hoge rand; met lage rand; zonder rand).

De 4e variant is het GripMaxx-legbord, dat een speciaal aluminium profiel met geïntegreerde antisliprand bevat. Hierdoor kunnen de pakketten snel verwijderd en tegelijkertijd veilig getransporteerd worden. Bovendien zijn de legborden in diepte en hoek verstelbaar, zodat ze zich aan elk type lading kunnen aanpassen.

steunband

Het legbord kan in één vloeiende beweging omlaag worden geklapt en wordt op de gewenste eindpositie door de zijdelingse steunbanden gesteund. De hellingshoek van het legbord wordt door de positionering van de steunband in de perforatiegaten in het zij- of tussenprofiel individueel ingesteld.

Zij- / tussenprofiel

De zijkanten van de FR5-planken worden gevormd door de robuuste aluminium zij- en tussenprofielen. Deze kunnen flexibel onder een hoek worden gemonteerd, zodat ze zo dicht mogelijk bij het silhouet van het voertuig lopen en zo ruimtebesparend zijn.

aluminium aanslaglijst

De aluminium aanslaglijst is de ideale aanvulling op de robuuste Sortimo voertuigvloer. Enerzijds dient de lijst als houvast voor het vervoer van goederen direct op de vloer van het voertuig, anderzijds voorkomen de functionele eindkappen beschadiging van de lading.

mySortimo labels

Het etiketteringsysteem mySortimo labels is een must voor iedereen die houdt van orde. Met de klemmen met zelfklevende etiketten kunnen legborden en BOXXen snel geëtiketteerd worden. Het voordeel: U vindt uw materiaal en getransporteerde goederen in één oogopslag terug. De draagclips kunnen ook op elk moment anders worden gerangschikt, zodat de BOXXen en legborden in een handomdraai een nieuwe schikkingsstructuur kunnen aannemen.

ProSafe-ladingbeveiligingssysteem

Dankzij het ProSafe-ladingbeveiligingssysteem kunnen de vervoerde goederen snel en eenvoudig worden vastgezet.

E-BOXX

De legborden zijn gebaseerd op de standaardafmetingen van Sortimo, zodat een ander praktisch hulpmiddel in het rek met rand kan worden geïntegreerd: de E-BOXX. Deze is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes en biedt bijvoorbeeld een ideale opbergmogelijkheid voor ladingbeveiligingsaccessoires. De E-BOXX kan optioneel van een deksel worden voorzien.