het flexibele legbordensysteem

Product Highlights

FLEXIBILITEIT

De kans is altijd aanwezig dat u niet weet wat de omvang is van de producten die u moet vervoeren. Wij maken uw werkdag een stukje makkelijker door mee te denken in een variabele instellen van uw legborden!

  • • Legborden zijn in- en uitklapbaar
  • • In diepte verstelbaar tot aan de wand van het voertuig
  • • Instelbare hellingshoek

VEILIGHEID

Door het verstellen van de hoek en het rubberen antislipproefiel van het legbord wordt uw lading beschermd tegen wegglijden.

Door gebruik te maken van het ProSafe ladingvastzetsysteem weet u zeker dat uw lading veilig vast staat en niet meer kan schuiven. Dit levert een stuk meer veiligheid voor u als bestuurder en door minder beschadigingen is het nog winstgevend ook!

INZETBAARHEID

FR5 is naast het vervoeren van grote goederen ideaal inzetbaar doordat het compatible is met de koffers en BOXXen van Sortimo.

Zo kunt u in combinatie met de legborden, staande en hangende SR-BOXXen plaatsen voor kleine onderdelen. Ook hebben de legborden nog andere voordelen!

  • • Alle legboden vanuit het SR5 kunnen in het FR5 worden geconfigureerd
  • Het legbord is te voorzien van tussenschotten en een antislip mat

GAAT MOOI SAMEN MET

Sortimo FR5 HET FLEXIBELE LEGBORDSYSTEEM

Door het Sortimo flexibel legbordensysteem FR5 kunt u optimaal gebruik maken van de laadruimte in uw bedrijfswagen! De legborden zijn op drie standen verstelbaar en kunnen zo aan de lading aangepast worden. De staanders waar de legborden tussen passen kunnen onder een hoek geplaatst worden waardoor ze het silhouet van het voertuig kunnen volgen.

Door de opklap mogelijkheden kunt u met een FR5 bedrijfswageninrichting goed gebruik maken van een wisselend volume- en laadvermogen. De legborden zijn gemaakt van sterk composiet en voorzien van een antislip afwerking. In combinatie met het ProSafe lading vastzetsysteem weet u zeker dat u uw lading onbeschadigd op de plaats van bestemming kan leveren.

1 Legborden

Er zijn vier verschillende soorten legborden. Drie varianten verschillen aan de rand (met hoge rand; met lage rand; zonder rand).

De 4e variant is het GripMaxx-legbord, dat een speciaal aluminium profiel met geïntegreerde antisliprand bevat. Hierdoor kunnen de pakketten snel verwijderd en tegelijkertijd veilig getransporteerd worden. Bovendien zijn de legborden in diepte en hoek verstelbaar, zodat ze zich aan elk type lading kunnen aanpassen.

2 Steunband

Het legbord kan in één vloeiende beweging omlaag worden geklapt en wordt op de gewenste eindpositie door de zijdelingse steunbanden gesteund. De hellingshoek van het legbord wordt door de positionering van de steunband in de perforatiegaten in het zij- of tussenprofiel individueel ingesteld.

3 Zij- / tussenprofiel

De zijkanten van de FR5-planken worden gevormd door de robuuste aluminium zij- en tussenprofielen. Deze kunnen flexibel onder een hoek worden gemonteerd, zodat ze zo dicht mogelijk bij het silhouet van het voertuig lopen en zo ruimtebesparend zijn.

4 Aluminium aanslaglijst

De aluminium aanslaglijst is de ideale aanvulling op de robuuste Sortimo voertuigvloer. Enerzijds dient de lijst als houvast voor het vervoer van goederen direct op de vloer van het voertuig, anderzijds voorkomen de functionele eindkappen beschadiging van de lading

5 mySortimo labels

Het etiketteringsysteem mySortimo labels is een must voor iedereen die houdt van orde. Met de klemmen met zelfklevende etiketten kunnen legborden en BOXXen snel geëtiketteerd worden. Het voordeel: U vindt uw materiaal en getransporteerde goederen in één oogopslag terug. De draagclips kunnen ook op elk moment anders worden gerangschikt, zodat de BOXXen en legborden in een handomdraai een nieuwe schikkingsstructuur kunnen aannemen.

6 ProSafe-ladingbeveiliging

Dankzij het ProSafe-ladingbeveiligingssysteem kunnen de vervoerde goederen snel en eenvoudig worden vastgezet.

7 E-BOXX

De legborden zijn gebaseerd op de standaardafmetingen van Sortimo, zodat een ander praktisch hulpmiddel in het rek met rand kan worden geïntegreerd: de E-BOXX. Deze is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes en biedt bijvoorbeeld een ideale opbergmogelijkheid voor ladingbeveiligingsaccessoires. De E-BOXX kan optioneel van een deksel worden voorzien.