Waarom Sanderse systems?

Sanderse Systems heeft ruimt 35 jaar ervaring in de bedrijfswageninrichtingen. Door de hoge kwaliteit en snelle levering hebben wij veel klanten weten te overtuigen. ook bieden wij veel maatwerk inrichtingen en kunnen door de grote hoeveelheid kennis goed met u meedenken.

Houten inrichtingen

De vele extra’s en nieuwe funcitionaliteiten maken de GLOBELYST 4 inrichting tot een van de meest.

maatwerk inrichtingen

Sanderse Systems maakt inrichtingen speciaal ontworpen voor de uw unieke werkzaamheden.

grootvolume lades

U kunt bij ons kiezen voor Sortimo Jumbo-Units of Grootvolume lades van Sanderse Systems. Een mooie oplissing voor een uitsteende opslag.

vloeren en wanden

Een mooie inrichting is zeer geliefd. Sanderse Systems biedt u meerdere mogelijkheden voor het beveiligen van uw voertuig.

sortimo inrichtingen

Sanderse Systems is ProPartner van Sortimo en expert in het ontwerpen leveren van Sortimo bedrijfswageninrichtingen

accessoires

Of u reeds voorzien bent van een inrichting of op zoek bent naar een nieuwe? Bij Sanderse Systems kunt u altijd terecht voor uw accessoires

Wat biedt Sanderse Systems?

| SNELLE LEVERINGEN

Bij Sanderse Systems gaan wij altijd zo efficiënt mogelijk te werk. Doordat wij in het voren plannen, zorgen wij ervoor dat uw inrichting al zover mogelijk klaar staat voor u met uw bus op locatie komt.

| KWALITEIT

Doordat Sanderse Systems de inrichtingen op locatie assembleert en produceert kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Voor wij uw bedrijfswageninrichting leveren, ondergaat deze nog een eindcontrole!

 

| HAAL & BRENG SERVICE

Heeft u geen tijd om de bus te halen of te brengen? Geen probleem! Bij Sanderse Systems kunt u in overleg uw bus laten brengen of halen.

| EXPERIENCE CENTER

Sanderse Systems is als Sortimo Pro Partner het aangewezen adres voor een passend advies en het leveren van een hoogwaardige kwalitatieve bedrijfswageninrichting.

Dit is mogelijk in onze showroom, of bij u op locatie doormiddel van een bezoek met onze demo bus.