Waarom Sanderse systems?

 

Sanderse systems heeft ruim 35 jaar ervaring met bedrijfswageninrichtingen. Door de hoge kwaliteit en snelle leveringen hebben wij veel klanten weten te overtuigen. Daarnaast is iedere inrichting die wij leveren een stuk maatwerk en kunnen wij door de grote hoeveelheid kennis goed met u meedenken.

Maatwerk inrichtingen
Vergeten gereedschap, beschadigde goederen en niet gesorteerde onderdelen zijn met een Sanderse inrichting verledentijd. Door goed te inventariseren wat uw werkzaamheden zijn en wat u  vervoert zorgen wij ervoor dat u altijd een inrichting afneemt die perfect op uw wensen aansluit.

Snelle levering
Bij Sanderse Systems gaan we zo efficiënt mogelijk te werk. Doordat wij in het voren plannen, staat uw inrichting reeds geassembleerd klaar voor u met uw bus bij ons komt. Voor wij uw bedrijfswageninrichting leveren, ondergaat deze nog een eindcontrole!

Haal & brengservice
Heeft u geen tijd om uw bedrijfswagen te halen of te brengen? Geen probleem! Bij Sanderse Systems kunt u in overleg uw bus laten halen of brengen.

Kostenbesparing
De investering in een bedrijfswageninrichting verdient zichzelf over de jaren terug. Naast dat u door een kloppende inrichting efficiënter aan het werk kunt en daarmee tijd bespaart, zijn de inrichtingen ook lichtgewicht waardoor er meer geladen kan worden en door gebruik te maken van materialen van hoge kwaliteit, gaan de inrichtingen bijzonder lang mee.

Experience center
Sanderse Systems is als Sortimo Pro Partner het aangewezen adres voor een complete beleving. Door een bezoek in onze complete showroom, of met onze demonstratie wagen bij u op locatie, krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden die we te bieden hebben. Mede door de grote hoeveelheid parate kennis kan er ook goed met u meegedacht worden in uw specifieke wensen voor uw bedrijfswageninrichting.

SANDERSE INRICHTINGEN

Bij Sanderse Systems is alles mogelijk! - “van bedrijfswageninrichting tot motivatie van de medewerkers tot aan klanttevredenheid.”

SANDERSE INRICHTINGEN

FR5

Een ruimtewonder met legborden die in drie standen verstelbaar zijn. Zo kunt u zo efficiënt mogelijk uw laadruimte benutten.

Sortimo FR5

GLOBELYST4

De vele extra's en nieuwe functionaliteiten maken de GLOBELYST4 inrichting tot een van de meest populaire inrichtingen.

GLOBELYST4

GROOTVOLUME LADES

U kunt bij ons kiezen voor Sortimo Jumbo-Units of Grootvolume lades van Sanderse Systems. Een mooie oplossing voor een uitstekende opslag.

GROOTVOLUME LADES

SR5

De SR5 bedrijfswageninrichting is zo ontworpen dat het over een directe toegang beschikt tot de benodigde gereedschap en goederen.

Sortimo SR5

VLOEREN EN WANDEN

Een mooie inrichting is zeer geliefd. Sanderse Systems biedt u meerdere mogelijkheden voor het beveiligen van uw voertuig.

VLOEREN EN WANDEN

HOUTEN INRICHTINGEN

Sanderse is mede gespecialiseerd in het plaatsen van houten bedrijfsinrichtingen.

HOUTEN INRICHTINGEN

mobiel werken

Voor maximale flexibiliteit in uw dagelijkse werkzaamheden biedt Sanderse Systems meerder oplossingen. Zo heeft u uw gereedschap altijd voor het grijpen!

Mobiel werken

accessoires

Of u reeds voorzien bent van een inrichting of op zoek bent naar een nieuwe? Bij Sanderse Systems kunt u altijd terecht voor uw accessoires.

Accessoires