Sortimo Mobiel

MOBIEL BUREAU

Sortimo mobiel bureau biedt niet alleen omvangrijke oplossingen voor de bedrijfswagen en de werkplek, maar ook voor de buitendienst. Daarvoor hebben wij diverse oplossingen ontwikkeld, die zowel in bedrijfswagens als in personenauto’s kunnen worden gebruikt.

AUTOASSISTENT

De autoassisten van Sortimo is niet alleen een praktische schrijfplateau. Dankzij een draaibaar klemsysteem voor notities, twee opbergvakken voor ordners en brochures en een uitsparing voor een flesje is alles altijd binnen handbereik. Extra opbergruimte voor documenten bevindt zich onder de schrijfplateau. De Autoassistent kan snel op de bijrijdersstoel worden vastgezet, aldus gewoon praktisch.

zijwand werktafel

 

Multipack gereedschapsrugzak 

 

STALENKOFFERS

Alle vier de beschikbare hoogtes zijn uiterst robuust en doorstaan elke uithoudingsproef in de alledaagse werksituatie. Bij hoge belasting of zwaar gebruik blijft hij op en top functioneel. Draag comfort praktische één hands-bediening met een openingshoek van 120 graden van het deksel. De flexibele ordelijkheid binnenin zorgen voor een aanzienlijke verlichting van het werk.

 

De vrije indeling met inzetbakjes of verdeelschotten schept individuele orde. De schuimrubberinzet in het deksel houdt alles op zijn plaats, tevens ook tijdens het transport. Bovendien kan de Sortimo klassieker op een uiteenlopende wijze in de bedrijfswageninrichting worden geborgd.

L-BOXX

De L-BOXXen van stoot- en slagvast ABS-kunststof zijn vooral praktisch.

Ze scoren door hun mobiliteit in twee categorieën, namelijk: compatibiliteit en praktijkgerichtheid. De L-BOXX heeft zich in de praktijk bewezen met zijn robuuste sluiting en het geïntegreerde handvat van kunststof. Doordat de boxxen naar eigen wens in te delen is, is hij in iedere branche handig te gebruiken. De L-BOXXen zijn onderling stapelbaar, door middel van een vastklik-baar en draagbaar systeem.

T-BOXX

De T-BOXX behoudt het overzicht dankzij het transparante deksel en biedt een hoog draagcomfort door de met rubber beklede greep. Licht, robuust en stootvast, is hij uiterst geschikt voor de alledaagse werksituatie. Niet in de laatste plaats door de grote openingshoek en bijna grenzeloze mogelijkheid tot combineren van de verschillende inzetbakjes voor kleine voorwerpen en gereedschap. Al even veelzijdig zijn de bevestigingsmogelijkheden: dankzij ophangadapters is de T-BOXX probleemloos te bevestigen, zowel aan de aluminium zijwanden als aan de draaideuren.

LT-BOXX

De LT-BOXX vergemakkelijkt het transport van volumineuze gereedschappen van het voertuig naar de werkplek. Het is een open L-BOXX met een breed draaibaar handvat voor gemakkelijker laden en transport . Op die manier is er genoeg ruimte voor zelfs uitstekende componenten zoals een waterpas. De benodigde materialen voor gebruik op locatie bij de klant kunnen snel worden samengesteld in de LT-BOXX en gemakkelijk vervoerd worden naar de werkplek samen met de rest van de gereedschappen. De gereedschapskist is compatibel zowel aan de boven-en onderkant met de L-BOXX, LS-BOXX of het I-BOXX Rack. Daarnaast is het net zo stevig en veerkrachtig als de L-BOXXen en past naadloos in elke Sortimo bedrijfswageninrichting.

 

S-BOXX

Met een transparant front en dankzij de uitschuiffunctie ook te gebruiken als lade – dat zijn de S-BOXXen van Sortimo. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende hoogtes, twee breedtes en drie dieptes. Daarom eenvoudig en goed inpasbaar in de Sortimo inrichting. Ook handig: de optionele indeling door verdeelschotten en de beschikbare beschrijfbare etiketten.