Referenties

Voor Wensink Mercedes-Benz geldt: Nur das beste oder gar nichts

Via Wensink Mercedes-Benz worden jaarlijks meer dan 70 bedrijfswagens ingericht door Sanderse Systems. Wensink Arnhem: “Mercedes en Sortimo zijn een uitstekende combinatie op het gebied van degelijkheid en betrouwbaarheid. Onze stelling “nur das beste oder gar nichts” past dan ook goed bij het product en de werkwijze van Sanderse Systems.”

“De lijnen zijn kort en de communicatie verloopt soepel”

Wij zijn uitermate content over de manier waarop de wensen van de klant bij Sanderse Systems voorop staan. Er wordt alles aan gedaan om voor de klant de perfecte bedrijfswagen te realiseren. De lijnen zijn kort, de communicatie verloopt soepel en de voorstellen worden goed voorbereid. Maar ook aan de uit- en afwerking mankeert niets; uw bedrijfswagen is in goede handen!

 

logo

Bedrijfswageninrichting voor Zijm altijd tot in de puntjes verzorgd

Zijm, Volkswagen dealer, is één van de eerste klanten van Sanderse Systems. Zijm zegt het volgende over Sanderse Systems: “Onze bedrijfsfilosofieën passen uitstekend bij elkaar. Beide organisaties stellen het belang van de klant voorop. En de kwaliteit van Sortimo bedrijfswagens sluit volledig aan op de hoogstaande kwaliteit en betrouwbaarheid van Volkswagen.”

“wij verwijzen onze klanten graag door naar Sanderse Systems, omdat wij weten dat de bedrijfswagen- inrichtingen altijd tot in de puntjes verzorgd worden. Het begint met een duidelijk en verzorgd voorstel met als eindresultaat een op maat gemaakte inrichting. Goed luisteren en vooral ook doorvragen over het gebruik van de inrichting is hierbij van groot belang.”

 

 

 

Van der Sluis: “Wij vinden elkaar in betrouwbaarheid”

“De verschillende bedrijfsonderdelen binnen van der Sluis hebben elk hun eigen specifieke, technische kennis in huis, maar ze hebben ook veel met elkaar gemeen. Ze bieden stuk voor stuk betrouwbaarheid, deskundigheid en kwaliteit. Een combinatie die steevast leidt tot succes. De kwaliteit van Sanderse Systems sluit hier naadloos op aan.

Voordat Sanderse Systems ons wagenpark voorzag van Sortimo bedrijfswageninrichtingen werden onze auto’s ingericht met houten betimmeringen van een plaatselijke leverancier. We zijn destijds overgestapt omdat Sortimo lichter in gewicht is, maar ook gebruiksvriendelijker, efficiënter en veiliger. Daarbij heeft het een professionele uitstraling die past bij onze organisatie.”

 

Woonstede: Wij hanteren de 105% regel

“Wij hanteren de 105% regel: Sanderse Systems denkt met je mee en zet dat stapje extra. De directe lijn tussen mijn dealer Bochane Veenendaal en Sanderse Systems hebben wij als erg prettig ervaren. De verschillende monteurs ervaren de nieuwe bedrijfswageninrichtingen erg positief, ze kunnen alle materialen kwijt door de optimale ruimtebenutting. Zo werken wij praktisch en optimaal wat ten goede komt aan onze productiviteit”