Experience Center Sortimo 0481-351512 info@sandersesystems.nl

Referenties

Woonstede: Wij hanteren de 105% regel

“Wij hanteren de 105% regel: Sanderse Systems denkt met je mee en zet dat stapje extra. De directe lijn tussen mijn dealer Bochane Veenendaal en Sanderse Systems hebben wij als erg prettig ervaren. De verschillende monteurs ervaren de nieuwe bedrijfswageninrichtingen erg positief, ze kunnen alle materialen kwijt door de optimale ruimtebenutting. Zo werken wij praktisch en optimaal wat ten goede komt aan onze productiviteit”

 

 

 

 

logo
Bedrijfswageninrichting voor Zijm altijd tot in de puntjes verzorgd

Zijm, Volkswagen dealer, is één van de eerste klanten van Sanderse Systems. Zijm zegt het volgende over Sanderse Systems: “Onze bedrijfsfilosofieën passen uitstekend bij elkaar. Beide organisaties stellen het belang van de klant voorop. En de kwaliteit van Sortimo bedrijfswagens sluit volledig aan op de hoogstaande kwaliteit en betrouwbaarheid van Volkswagen.”

“wij verwijzen onze klanten graag door naar Sanderse Systems, omdat wij weten dat de bedrijfswagen- inrichtingen altijd tot in de puntjes verzorgd worden. Het begint met een duidelijk en verzorgd voorstel met als eindresultaat een op maat gemaakte inrichting. Goed luisteren en vooral ook doorvragen over het gebruik van de inrichting is hierbij van groot belang.”