OPGEWASSEN TEGEN IEDERE UITDAGING

Product Highlights

BEPROEFDE SORTIMO KWALITEiT

De bijzondere materiaalsamenstelling van sterk plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt voor de hoogste kwaliteit. Alle laden en vakkenrekken van sterk plaatstaal. Echter zijn deze voorzien van een poedercoating om een duurzame bescherming tegen corrosie te waarborgen. MADE IN GERMANY!

CRASH GETEST

Met de Globelyst 4 bedrijfswageninrichting voeren wij regelmatig crashtests en kwaliteitscontroles uit. Wij rijden met onze bedrijfswagens tegen de muur – voor uw veiligheid.

ONBEGRENSD VEEL ACCESSOIRES

Met het omvangrijke Sortimo accessoiresprogramma blijft geen enkele wens van de klant onbeantwoord.  Kortom uw bedrijfswageninrichting post bij uw behoeften.

INDIVIDUALITEIT

De Globelyst 4 bedrijfswageninrichting overtuigt door zijn individualiteit en flexibiliteit. De inrichting kan aan alle behoeften van de klant en aan individuele wensen worden aangepast. Alle afzonderlijke onderdelen van de Globelyst 4 lijn zijn vrij te combineren.

GLOBELYST4 – DE BEWEZEN STANDAARD

Globelyst4 zorgt voor orde in uw bedrijfswagen. Het werken wordt doormiddel van dit mooie systeem van Sortimo een stuk makkelijker gemaakt. Deze inrichting wordt gemaakt van duurzame materialen zoals: sterk plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen. Conclusie? Sortimo en Sanderse Systems zorgen voor de hoogste kwaliteit.

Met Globelyst4 heeft veel aanpassingsmogelijkheden waardoor u kunt genieten van een robuuste gebruiksvriendelijke bedrijfswageninrichting. Door een professioneel advies via Sanderse Systems wordt de voertuiginrichting exact op uw behoeften en een zo goed mogelijk gebruik van de ruimte van uw bedrijfswagen afgestemd.

1) Langmateriaalbak

Ideaal voor het beveiligen van buizen en stangen – de lang­mate­ri­aal­bak, waarmee zowel het laden als lossen een kleinigheid is.

2) SR-BOXXen

Bewaar kleine onderdelen snel en overzichtelijk in de praktische schuifboxen: de SR-BOXXen van Sortimo. Kunnen op Globelyst4-schappen worden geïntegreerd.

3) Planken en legborden

Laat geen enkele ruimte van uw voertuig ongebruikt: Sortimo-planken en legborden zorgen voor orde en veiligheid.

4) T-BOXXen G en L-BOXXen G/G4

Houd overzicht over kleine onder­delen: Hierbij helpen u de mobiele T-BOXXen G en L-BOXXen G en G4 door de talrijke indelings­mogelijk­heden.

5) Liftklep

Zodat grote voorwerpen zoals emmers en kisten goed opgeborgen blijven tijdens het rijden: Alles blijft op zijn plaats met de liftklep.

6) Aluminium systeemperforatieplaat

Standaard in uw Sortimo Globelyst4: de aluminium systeemperforatieplaat, waar alle accessoires en gereedschappen met slechts één hand kunnen worden bevestigd.