Experience Center Sortimo 0481-351512 info@sandersesystems.nl

DE ALLROUNDER - DE BEDRIJFSWAGENINRICHTING VOOR EEN PROFESSIONELE INDRUK

Sortimo Globelyst 4

Globelyst 4 zorgt voor orde in de wagen. De vele extra’s en nieuwe functionaliteiten maken het zoeken in de bedrijfswageninrichting makkelijker. Het werken wordt efficiënter gemaakt in iedere branche. Dit door de bijzondere materiaalsamenstelling dat wordt maakt van: sterk plaatstaal, licht aluminium en ten slotte robuuste kunststoffen. Conclusie? Sortimo zorgt voor de hoogste kwaliteit.

Product Highlights

BEPROEFDE SORTIMO KWALITEIT

De bijzondere materiaalsamenstelling van sterk plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt voor de hoogste kwaliteit. Alle laden en vakkenrekken van sterk plaatstaal. Echter zijn deze voorzien van een poedercoating om een duurzame bescherming tegen corrosie te waarborgen. MADE IN GERMANY!

CRASH GETEST

Met de Globelyst 4 bedrijfswageninrichting voeren wij regelmatig crashtests en kwaliteitscontroles uit. Wij rijden met onze bedrijfswagens tegen de muur – voor uw veiligheid.

ONBEGRENSD VEEL ACCESSOIRES

Met het omvangrijke Sortimo accessoiresprogramma blijft geen enkele wens van de klant onbeantwoord.  Kortom uw bedrijfswageninrichting post bij uw behoeften.

INDIVIDUALITEIT

De Globelyst 4 bedrijfswageninrichting overtuigt door zijn individualiteit en flexibiliteit. De inrichting kan aan alle behoeften van de klant en aan individuele wensen worden aangepast. Alle afzonderlijke onderdelen van de Globelyst 4 lijn zijn vrij te combineren.

LANGMATERIAALBAK

De langmateriaalbak is ideaal voor het opbergen van leidingen of stangen. Door de klep wordt ook het in- en uitladen kinderspel.

S-BOXXEN

Gebruik de S-BOXXen in uw bedrijfswageninrichting of in uw werkplaats als ideale opberghulp voor kleine onderdelen

VAKKENREKKEN EN LEGBORDEN

De ruimte in het voertuig wordt door vakkenrekken en legborden tot de laatste hoek benut. Hierdoor bieden wij veiligheid en orde voor de bestuurder en lading.

T-BOXXEN EN L-BOXXEN

De mobiele kunststof boxen met vele indelingsmogelijkheden vergemakkelijkt het overzicht over kleine onderdelen. Dit helpt de bestuurder bij het vervoeren van de benodigde materialen naar de werkplek.

L-BOXXEN STATAFEL

De L-BOXXen statafel is de ideale aanvulling op de Globelyst bedrijfswageninrichting. Met andere woorden dient hij zowel als werkplek, opbergruimte en als transportmiddel voor benodigd gereedschap en kleine onderdelen.

METALEN KOFFERS

De klassieker van metaal, het betrouwbare, praktische en tijdloze ordeningssysteem

Originele accessoires

Vastzetten van ladingen

Professioneel en het volgens de wet vastzetten resp. beveiligen van de lading, maken wij heel eenvoudig met de Sortimo bedrijfswageninrichting inclusief geïntegreerd ProSafe ladingbeveiligingssysteem. 

Organisatie van de werkplek

Tijdrovende zoekacties in het voertuig of op de werkplek komen onprofessioneel over en kosten tijd. De nieuwe Sortimo-werkplekorganisatie bestrijdt dit probleem, want dankzij de mySortimo-labels en de inlays voor gereedschap, die werden ontwikkeld op basis van de 5S-methode, creëren we een zeer efficiënte werkomgeving, die tijd en geld bespaart en een professionele uitstraling bij de klant garandeert.

Sortimo Globelyst 4

download Catalogus