DE ALLROUNDER - DE BEDRIJFSWAGENINRICHTING VOOR EEN PROFESSIONELE INDRUK

Sortimo Globelyst

Globelyst zorgt voor orde in de wagen. De vele extra’s en nieuwe functionaliteiten maken het zoeken in de bedrijfswageninrichting makkelijker. Het werken wordt efficiënter gemaakt in iedere branche. Dit door de bijzondere materiaalsamenstelling dat wordt maakt van: sterk plaatstaal, licht aluminium en ten slotte robuuste kunststoffen. Conclusie? Sortimo zorgt voor de hoogste kwaliteit.

Product Highlights

R

BEPROEFDE SORTIMO KWALITEIT

De bijzondere materiaalsamenstelling van sterk plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt voor de hoogste kwaliteit. Alle laden en vakkenrekken van sterk plaatstaal. Echter zijn deze voorzien van een poedercoating om een duurzame bescherming tegen corrosie te waarborgen. MADE IN GERMANY!

R

CRASH GETEST

Met de Globelyst bedrijfswageninrichting voeren wij regelmatig crashtests en kwaliteitscontroles uit. Wij rijden met onze bedrijfswagens tegen de muur – voor uw veiligheid.

R

ONBEGRENSD VEEL ACCESSOIRES

Met het omvangrijke Sortimo accessoiresprogramma blijft geen enkele wens van de klant onbeantwoord.  Kortom uw bedrijfswageninrichting post bij uw behoeften.

R

INDIVIDUALITEIT

De Globelyst bedrijfswageninrichting overtuigt door zijn individualiteit en flexibiliteit. De inrichting kan aan alle behoeften van de klant en aan individuele wensen worden aangepast. Alle afzonderlijke onderdelen van de Globelyst lijn zijn vrij te combineren.

LANGMATERIAALBAK

De langmateriaalbak is ideaal voor het opbergen van leidingen of stangen. Door de klep wordt ook het in- en uitladen kinderspel.

S-BOXXEN

Alle kleine onderdelen kunnen snel en eenvoudig worden opgeborgen. Door de praktische schuifladen met zichtvenster zijn de onderdelen direct zichtbaar.

VAKKENREKKEN EN LEGBORDEN

De ruimte in het voertuig wordt door vakkenrekken en legborden tot de laatste hoek benut. Hierdoor bieden wij veiligheid en orde voor de bestuurder en lading.

T-BOXXEN EN L-BOXXEN

De mobiele kunststof boxen met vele indelingsmogelijkheden vergemakkelijkt het overzicht over kleine onderdelen. Dit helpt de bestuurder bij het vervoeren van de benodigde materialen naar de werkplek.

L-BOXXEN STATAFEL

De L-BOXXen statafel is de ideale aanvulling op de Globelyst bedrijfswageninrichting. Met andere woorden dient hij zowel als werkplek, opbergruimte en als transportmiddel voor benodigd gereedschap en kleine onderdelen.

LIFTKLEP

De liftklep biedt opbergruimte voor grote en moeilijk hanteerbare voorwerpen zoals bakken en kisten. Hierdoor blijft alles tijdens het rijden op zijn plaats.

ALLES ONDER HANDBEREIK

Aan de alu-perfowand kunnen heel eenvoudig vele accessoires worden bevestigd. Daardoor is de snelle toegang tot het gereedschap en diverse hulpmiddelen gewaarborgd.

STEVIG VASTSJORREN

Moeilijk hanteerbare voorwerpen, zoals bijvoorbeeld een ladder kunt u makkelijk bevestigen aan uw bedrijfswageninrichting. Dankzij het geïntegreerde ProSafe systeem wordt het opbergen vergemakkelijkt.

Sortimo Globelyst practice

Brochure

MOBIEL ASSORTIMENT

Mobile_Sort_NL.pdf

Brochure

ORIGINELE ACCESSOIRES

Zubehoer_NL.pdf