Sortimo Inrichtingen

Sortimo Globelyst

Globelyst zorgt voor orde in de wagen. De vele extra’s en nieuwe functionaliteiten maken het zoeken in de bedrijfswageninrichting makkelijker en maken efficiënter werken mogelijk – in elke branche. Door de bijzondere materiaalsamenstelling uit sterk plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt Sortimo met Globelyst voor de hoogste kwaliteit.

Sortimo HD

Sortimo HD is de bedrijfswageninrichting voor extreme belastingen. Op basis van de nieuwe composiet technologie is Sortimo HD bestand tegen de hoogste belastingen. Uitgevoerd in donker Sortimo Design is het uitermate geschikt voor zware werkzaamheden.

Sortimo Flexrack

Wanneer u gehaast bent, wordt de veiligheid dikwijls vergeten. FlexRack is ideaal om deze situatie te vermijden. De innovatieve rekken worden vervaardigd uit hoogwaardig vezelcomposietmateriaal. Hierdoor zijn ze niet alleen bijzonder licht, maar munten ze bovendien uit met een extreem hoge draagkracht van 120 kg.

Sortimo Workmo

WorkMo staat voor Work Mobility. Sortimo heeft een multifunctioneel systeem ontwikkeld, dat als werk-, transport- en opbergsysteem kan worden gebruikt.
Sortimo WorkMo – het mobiele werkstation met een maximum aan flexibiliteit

Sortimo Mobiel

Sortimo biedt niet alleen omvangrijke oplossingen voor de bedrijfswagen en de werkplek, maar ook voor de buitendienst. Daarvoor hebben wij diverse oplossingen ontwikkeld, die zowel in bedrijfswagens als in personenauto’s kunnen worden gebruikt.

Sortimo Accessoires

Als aanvulling op onze bedrijfswageninrichtingen en omvangrijke opbergmogelijkheden biedt Sortimo een ruime keuze aan accessoires. Beginnend bij A voor Autobrandblusser tot Z voor Zwaailicht. En zelfs wanneer u een speciale wens heeft, zullen wij ons best doen, deze te vervullen.
Hier vindt u een overzicht van het omvangrijke accessoire-programma van Sortimo.

Sortimo per merk

Sanderse Systems & Sortimo werken samen met gerenommeerde autofabrikanten en bieden perfect op uw bedrijfsauto afgestemde bedrijfswageninrichtingen aan. Selecteer eenvoudig de brochure van uw voertuigmerk en voertuigtype en ontdek uw passende inrichting. Vanzelfsprekend zijn branche specifieke uitbreidingen geen probleem. Maak een afspraak met uw accountmanager om de specifieke wensen te bespreken.