DE MOBIELE WERKPLAATS - FLEXIBEL EN ONAFHANKELIJK

Sortimo WorkMO

WorkMo staat voor Work Mobility. Sortimo heeft een multifunctioneel systeem ontwikkeld, dat als werk-, transport- en opbergsysteem kan worden gebruikt.
Kort om een mobiele werkstation met een maximum aan flexibiliteit!

Product Highlights

R

STAPELBARE FUNCTIONELE MODULES

Rust zelf de WorkMo uit naargelang de behoefte en indeling van de dag.
R

SNEL EN MAKKELIJK SAMEN TE STELLEN

Door de lichte uitrusting is de WorkMo makkelijk mee te nemen. Even opbouwen en u kunt aan de slag!
R

FLEXIBEL IN GEBRUIK

Gebruik de WorkMo zoals u zelf wenst: als mobiele werkplaats, transportsysteem of als werkstation.
R

INDIVIDUEEL CONFIGUREREN

Makkelijk zelf samen te stellen door de verschillende modules. Hetzelfde met het omvangrijke accessoires-programma kunt u individueel vormgeven aan uw uitrusting.

ORDENEN

WorkMo bestaat uit draagbare modules om gereedschap in op te bergen. Deze modules zijn willekeurig met elkaar te combineren en kunnen hierdoor met praktische veiligheidsklemmen met elkaar worden verbonden. De indeling van de modules kan naar uw eigen individuele behoeften worden samengesteld. Bijvoorbeeld met schuifladen, legborgen, BOXXen of uitschuifbare kofferladen. Daarbij blijft het systeem door de modulaire constructie mobiel. Hierdoor kan zowel voor het verladen als voor het transport in de wagen snel in draagbare modules worden gedemonteerd.

TRANSPORTEREN

Met behulp van wielen wordt uw samengestelde mobiele werkplaats snel getransporteerd. Afhankelijk van de werkplek en behoefte kunnen de stapelbare functionele modules in een passend werkstation worden samengesteld.

WERKEN

Op de werkplek wordt de meerwaarde van de WorkMo pas echt duidelijk. De modules kunnen door de accessoires tot een mobiele werkplaats, werkbank, werktafel of tot een compleet werkstation worden uitgebreid. Met houders voor accessoires, meervoudige contactdoos, werkblad en klemsysteem verandert het transport- en opbergsysteem in een functionele werkplaats. Waarmee alle gewenste werkzaamheden ter plaatse kunt uitvoeren. 

VASTZETTEN

Sortimo biedt bijkomende ladingbeveiligingspakketten aan. Hiermee worden de modules in de laadruimte op een passende manier vastgezet. Het unieke ProSafe ladingsbeveiligingssysteem van Sortimo maakt het snel en eenvoudig vastzetten van de modules in de auto mogelijk.

PRODUCT NIEUWS WORKMO