MOBIEL WERKEN

Workmo- de mobiele werkplek

| WorkMo – de mobiele werkplek

Het Workmo systeem kan op basis van uw wensen worden opgebouwd! De WorkMo is erg praktisch en in veel situaties worden gebruikt. De modules zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes waardoor hij voor ieder individu kan worden samengesteld en aangepast.

SCONTAINER- HET SERVICEDEPOT

| sContainer – het servicedepot

De sContainer is een servicedepot in een palletformaat. Doordat de sContainer uitgerust is met het SR5-reksysteem biedt het extra organisatie mogelijkheden en zijn er veel accessoires uitwisselbaar!

Doordat u met de sContainer uw materialen en gereedschappen op uw werkplek kan achterlaten scheelt dat veel lichamelijke inspanning en tijd!

DYNNOX – de slimme brandcard

| DYNNOX – de slimme brandcard

Het DYNNOX mobiele laad en los systeem is praktisch en efficiënt. DYNNOX kiest voor de beste kwaliteit materialen en is belastbaar tot 250kg! In combinatie met een op maat gemaakte opbouw heeft u altijd uw gereedschap in de buurt. Dit levert u een substantiële tijdsbesparing op!

 In de auto zorgt een automatische vergrendeling van het onderstel voor veilig vervoer van de gereedschapskar. De DYNNOX in en uit uw bus laden is simpel en makkelijk door het brandcard principe.

 

 

L-BOXX - ROLLER EN WERKBLADEN

| ROLLER EN WERKBLAD L-BOXX

Op de L-BOXX Roller vervoert u met gemak al uw L-BOXXen als een gecombineerde eenheid. De Roller is gemaakt van lichtgewicht kunststof en is belastbaar tot 100kg. Van de vier zwenkwielen zijn er twee voorzien van een rem zodat u de Roller vast kunt zetten.

Verder is de mobiele L-BOXX werkplek uit te breiden doormiddel van een werkblad. Zo hebben wij uitvoeringen die passend is tussen de deksels van alle L-BOXXen, maar zijn er ook mogelijkheden voor groter formaat werkbladen.

| VEELZIJDIG TOEPASBAAR

De WorkMo kan ingezet worden als mobiele werkkast of wekbank. U kunt de Workmo voorzien van houders voor uw accessoires, meervoudige stekkerdozen en een werkblad.

Verder kunt u de Workmo vullen met lades, legborde, BOXXen en koffers. Zo kunt u uw gereedschap en materialen optimaal organiseren.

| MODULAIR SYSTEEM

Geen werkdag is het zelfde. Met wisselend werk heeft u ook verschillende stukken gereedschap en materiaal nodig. Met het Workmo systeem kunt u hier makkelijk op inspelen. Door de koppelhendel koppelt u de WorkMo-Modules op basis van dagelijkse behoefte samen!

| SNELLE LADINBEVELIGING

Sortimo biedt bijkomende ladingbeveiligingspakketten aan. Hiermee worden de modules in de laadruimte op een passende manier vastgezet. Het unieke ProSafe ladingsbeveiligingssysteem van Sortimo maakt het snel en eenvoudig vastzetten van de modules in de auto mogelijk.

| PRAKTISCH TRANSPORT

Door de koppelhendels kunt u de modules makkelijk van elkaar losmaken en vervoeren. Ook kunt u de Workmo op een oprijplaat koppelen zodat u hem makkelijk op de juiste plek kan rijden.

| MOBIEL DEPOT MET SR5 INRICHTING

De sContainer is inzetbaar als mobiel depot op bouwplaatsen of servicewerkzaamheden. Indien gewenst kunnen wij de sContainer op basis van uw wensen inrichten met een SR5 inrichting!

Ideaal voor een langdurig werk op een plek waar u niet of nauwelijks met uw bedrijfswagen kan komen.

| MINIMAAL OPPERVLAK, MAXIMALE RUIMTE

De afmeting van de sContainer is niet groter dan een europallet. Zo past de sContainer op de smalste werkplekken.

Door de SR5 inrichting wordt op meerdere niveaus opbergruimte gecreëerd, die voor gereedschappen en materialen kan worden gebruikt.

| LAGE AANKOOP EN ONDERHOUDSKOSTEN

De sContainer is niet allen in de aankoop voordeliger dan een bedrijfswagen, maar ook in het onderhoud! Geen verzekering, wegenbelasting of brandstofkosten.

Ook houdt u al uw gereedschap en materiaal op één plek waardoor u niets kan vergeten.

| NAADLOZE INTERGRATIE IN TRANSPORT

Door het europallet formaat kan de sContainer gemakkelijk met gangbare heftrucks worden verplaatst. De sContainer kan vervolgens worden vervoer per vrachtwagen, schip of vliegtuig tot uw werklocatie.

| Brochure sCONTAINER

Heeft u interesse en bent u opzoek naar meer informatie?! Druk op de afbeelding hieronder en download de brochure nu!