GROOT VOLUME LADES – DE DUBBELE VLOEROPLOSSING

Door middel van een praktische dubbele laadvloer oplossing kan de laadruimte van uw bedrijfswagen optimaal benut worden!
De Sanderse groot volume lades en Sortimo Jumbo-Units bieden een hoge belastbaarheid en zorgen er voor dat u ergonomisch kunt laden en lossen.
Met deze uitrustingsmogelijkheid kunnen concepten worden gecreëerd die een “downsizing” van het voertuig mogelijk maken.
Dat bespaart geld bij de aankoop van uw voertuig!

Vervoert u grote of kleine gereedschappen? Door gebruik te maken van ladingindeling-materialen kunt u uw grootvolume lades optimaal benutten.
Ook kunt u op uw tweede laadvloer gebruik maken van een van de andere systemen die Sanderse Systems u te bieden heeft.

Product Highlights

MAXIMALE OPBERGRUIMTE

De Sanderse grootvolume lades en Sortimo Jumbo-Units zijn ideaal voor het opbergen van grote en zware lading.

ERGONOMIE

Door het uittrekken van de lade, heeft u ideale toegang tot uw materialen van buiten uw bedrijfswagen. Zo zijn de Sanderse grootvolume lades tot 85% uittrekbaar en de Sortimo Jumbo-Units tot 100%.

LAADRUIMTE BENUTTING

Door het creëren van opbergmogelijkheden tot in de hoeken van het voertuig, kan u kiezen voor downsizing van uw wagenpark.

BELASTBAARHEID

Voor het vervoeren van uw goederen zijn de lades voorzien van zware telescooprails. Zo kunt u uw Sortimo Jumbo-Units belasten tot 100 kg en gaan de Sanderse grootvolume lades tot een belastbaarheid van 180 kg.

DEGELIJKE MATERIALEN

De Sanderse grootvolume lades en Sortimo Jumbo-Units zijn gemaakt van robuuste materialen.

OVERZICHTELIJKHEID

De lades zijn te voorzien van verdeelschotten, inzetbakken en inlegmatten.