Maatwerk en praktijkvoorbeelden

Sanderse Systems heeft ruimt 35 jaar ervaring in de bedrijfswageninrichtingen. Vanwege de hoge kwaliteit van onze producten en diensten, in combinatie met snelle leveringen,  hebben wij veel klanten weten te overtuigen. Daarbij komt het feit dat wij veel maatwerk inrichtingen bieden en goed met u mee kunnen denken door de grote hoeveelheid kennis. Hierdoor bieden wij onze klanten dé bedrijfswageninrichting die hun wensen vervult! Benieuwd naar praktijkvoorbeelden? Check dan de onderstaande referenties!

Globelyst4

Globelyst4 is door de jaren heen een doorontwikkeld en bewezen product.

Zo heeft Sanderse Systems al veel bedrijven erg tevreden mogen maken met deze robuuste bedrijfswageninrichtingen! Globelyst4 is compatible met alle accessoires van Sortimo waaronder ProSafe. Doormiddel van ProSafe heeft u een handige en makkelijk inzetbaar systeem voor het vastzetten van uw lading.

Benieuwd wat onze systemen te bieden hebben? Kom het ervaren in onze showroom!

Sortimo SR5 

SR5, de nieuwste generatie van onze bedrijfswageninrichtingen.

Door flexibel te zijn in het plaatsen van de legborden in de SR5 stelling, is er beter gebruik te maken van het laadvolume van de bedrijfswagen. Daarnaast is een groot voordeel dat het eventuele overbouwen van de inrichting in uw volgende bedrijfswagen erg gemakkelijk is. Dit is een van de grootste beweegredenen van onze klanten om te kiezen voor SR5.

Sortimo FR5

FR5 laat u tot de laatste centimeter van uw laadruimte benutten!

Sanderse Systems past de FR5 stellingen niet alleen toe bij koeriers en pakketdiensten, maar ook bij bedrijven die andere goederen moeten vervoeren. Doordat de staanders bijzonder dicht tegen de zijwand geplaatst kunnen worden en de legborden opklapbaar zijn blijft het laadvolume optimaal.

Houten inrichtingen 

Veel van onze klanten kennen Sanderse Systems als Sortimo Pro Partner. Echter doen wij naast Sortimo nog veel meer! Houten inrichtingen is bijvoorbeeld een van de vele mogelijkheden die we te bieden hebben voor uw bedrijfswageninrichting. We hebben hier al veel ervaring mee en denken graag met u mee over de mogelijkheden met deze houten stellingen.

Groot volume lades

Doormiddel van een praktische dubbele laadvloer oplossing kan de laadruimte tot in iedere hoek worden gebruikt! De Jumbo-Units schuiflade bieden een hoge belastbaarheid en zorgen ervoor dat u ergonomisch kan laden en lossen. Met deze uitrustingsmogelijkheid kunnen concepten worden gecreëerd die een “downsizing” van het voertuig mogelijk maken, wat geld bespaart bij de aankoop van uw voertuig!

Hebben deze referenties jou nou genoeg overtuigd?

Hebben deze referenties jouw interesse gewekt voor onze producten? Of wil je simpelweg wat meer informatie verkrijgen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Wij geven je graag een gepast advies.