Praktijkvoorbeelden

Maatwerk en praktijkvoorbeelden

Sanderse Systems heeft ruimt 35 jaar ervaring in de bedrijfswageninrichtingen. Door de hoge kwaliteit en snelle levering hebben wij veel klanten weten te overtuigen. ook bieden wij veel maatwerk inrichtingen en kunnen door de grote hoeveelheid kennis goed met u meedenken.

Globelyst4

Globelyst4 is door de jaren heen een doorontwikkeld en bewezen product.

Sanderse Systems heet al veel bedrijven erg tevreden mogen maken met deze robuuste bedrijfswageninrichtingen! Globelyst4 is compatible met alle accessoires van Sortimo waaronder ProSafe. Doormiddel van ProSafe heeft u een handige en makkelijk inzetbaar systeem voor het vastzetten van uw lading.

Benieuwd wat onze systemen te bieden hebben? Kom het ervaren in onze showroom!

Sortimo SR5

SR5, de nieuwste generatie van onze bedrijfswageninrichtingen.

Door flexibel te zijn in het plaatsen van de legborden in de SR5 stelling, is er beter gebruik te maken van het laadvolume van de bedrijfswagen en biedt een groot voordeel met het eventuele overbouwen van de inrichting in uw volgende bedrijfswagen. Dit is een van de grootste beweegredenen van onze klanten om te kiezen voor SR5.

Sortimo FR5

FR5 laat u tot de laatste centimeter van uw laadruimte benutten!

Sanderse Systems past de FR5 stellingen niet alleen toe bij koeriers en pakketdiensten, maar ook bij bedrijven die andere goederen moeten vervoeren. Doordat de staanders bijzonder dicht tegen de zijwand geplaatst kunnen worden en de legborden opklapbaar zijn blijft het laadvolume optimaal.

Houten inrichtingen

 Veel van onze klanten kennen Sanderse Systems als Sortimo Pro Partner. Echter doen wij naast Sortimo nog veel meer! Houten inrichtingen is een van de vele mogelijkheden die we te bieden hebben voor uw bedrijfswageninrichting.

Groot volume lades

Doormiddel van een praktische dubbele laadvloer oplossing kan de laadruimte tot in iedere hoek worden gebruikt! De Jumbo-Units schuiflade bieden een hoge belastbaarheid en zorgen er voor dat u ergonomisch kan laden en lossen. Met deze uitrustingsmogelijkheid kunnen concepten worden gecreëerd die een “downsizing” van het voertuig mogelijk maken en dat bespaart geld bij de aankoop van uw voertuig!