GLOBELYST4 – DE BEWEZEN STANDAARD

De GLOBELYST4 inrichting zorgt voor ordening, structuur en veiligheid in de bedrijfswagen. Door het toepassen van dit systeem verhoogt u de efficiëntie tijdens de werkdag. Door een passend advies van Sanderse Systems wordt de GLOBELYST4 bedrijfswageninrichting exact op uw behoeften afgestemd en zo gekeken naar optimaal mogelijk gebruik van de ruimte van uw bedrijfswagen.

Elke seconde die u normaal gesproken nodig heeft voor het zoeken naar gereedschap, kan nu dankzij GLOBELYST 4 winstgevend worden ingezet. Deze bedrijfswageninrichting helpt u als vakman, uw processen te verbeteren en op een veilige, professionele en winstgevende manier te ondernemen.

Product Highlights

BEPROEFDE SORTIMO KWALITEIT

De bijzondere materiaal samenstelling van sterk plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt voor de hoogste kwaliteit in bedrijfswageninrichtingen. Alle lades en vakkenrekken  zijn van sterk plaatstaal en voorzien van een poedercoating om een duurzame bescherming tegen corrosie te waarborgen. MADE IN GERMANY!

CRASH GETEST

De GLOBELYST4 bedrijfswageninrichtingen zijn aan vele crashtesten en kwaliteitsproeven blootgesteld. Sortimo rijdt met zijn bedrijfswagens, voorzien van bedrijfswageninrichting tegen de muur voor uw veiligheid.

ONBEGRENSD VEEL ACCESSOIRES

Met het omvangrijke Sortimo accessoiresprogramma blijft geen enkele wens onbeantwoord. Heeft u een bepaald idee of een bepaalde wens? Met het assortiment van Sortimo vindt u altijd iets passends.

INDIVIDUALITEIT

De GLOBELYST4 bedrijfswageninrichting overtuigt door zijn individualiteit en flexibiliteit. De inrichting kan aan alle behoeften van ieder individu worden aangepast. Alle afzonderlijke onderdelen van de GLOBELYST4 lijn zijn vrij te combineren en naar wens te plaatsen.

LANGMATERIAALBAK

Ideaal voor het veilig vervoeren van buizen en stangen – “De langmateriaalbak, waarmee zowel het laden als lossen een kleinigheid is.”

SR-BOXXen

Bewaar kleine onderdelen snel en overzichtelijk in de praktische schuifbare SR-BOXXen. – “De SR-BOXXen kunnen op de schappen in het GLOBELYST4 systeem worden geïntegreerd.”

VAKKENREKKEN EN LEGBORDEN

Laat geen enkele ruimte van uw voertuig ongebruikt – “Sortimo-vakkenrekken en legborden zorgen voor orde en veiligheid in uw bedrijfswagen.”

T-BOXX G en L-BOXX G/G4

Houd overzicht over kleine onder­delen: Hierbij helpen u de mobiele T-BOXX G en
L-BOXX G en G4 door de talrijke indelings­mogelijk­heden.

LIFTKLEP

De liftklep wordt vaak gebruikt om ruimtes zoals bij de wielkast nog te kunnen benutten. – “Grote voorwerpen zoals emmers en kisten? Alles blijft op zijn plaats met de liftklep.”

ALUMINIUM PERFORATIEPLAAT

Standaard in uw GLOBELYST4 inrichting: de aluminium perforatieplaat. – “Waar alle accessoires en gereedschappen met slechts één hand kunnen worden bevestigd.”