GLOBELYST 4 – DE BEWEZEN STANDAARD

 

De GLOBELYST 4 inrichting zorgt voor ordening, structuur en veiligheid in de bedrijfswagen. Als gevolg van het toepassen van dit systeem verhoogt u de efficiëntie tijdens uw werkdag. Door een passend advies van Sanderse Systems wordt de GLOBELYST 4 bedrijfswageninrichting exact op uw behoeften afgestemd. Dit alles terwijl er wordt gekeken naar een zo optimaal mogelijk gebruik van de ruimte van uw bedrijfswagen.

Elke seconde die u normaal gesproken nodig heeft voor het zoeken naar gereedschap, kan nu dankzij GLOBELYST 4 winstgevend worden ingezet. Al met al helpt deze bedrijfswageninrichting u als vakman, uw processen te verbeteren en op een veilige, professionele en winstgevende manier te ondernemen.

Product Globelyst 4 Highlights

BEPROEFDE SORTIMO KWALITEIT

De bijzondere materiaal samenstelling van sterk plaatstaal, licht aluminium en robuuste kunststoffen zorgt voor de hoogste kwaliteit in bedrijfswageninrichtingen. Daarom zijn alle lades en vakkenrekken van de GLOBELYST 4 niet alleen van sterk plaatstaal. Maar zijn ze ook voorzien van een poedercoating om een duurzame bescherming tegen corrosie te waarborgen. MADE IN GERMANY!

CRASH GETEST

De GLOBELYST 4 bedrijfswageninrichtingen zijn aan vele crashtesten en kwaliteitsproeven blootgesteld. Sortimo rijdt met zijn bedrijfswagens, voorzien van bedrijfswageninrichting tegen de muur zodat uw veiligheid wordt gegarandeerd!

ONBEGRENSD VEEL ACCESSOIRES

Met het omvangrijke Sortimo accessoiresprogramma blijft geen enkele wens onbeantwoord. Heeft u een bepaald idee of een bepaalde wens? Met het assortiment van Sortimo vindt u altijd iets passends.

INDIVIDUALITEIT

Door zijn individualiteit en flexibiliteit overtuigt de GLOBELYST 4 bedrijfswageninrichting. De inrichting kan aan alle behoeften van ieder individu worden aangepast. Alle afzonderlijke onderdelen van de GLOBELYST 4 lijn zijn namelijk vrij te combineren en naar wens te plaatsen.

sortimo globelyst 4
globelyst m
LANGMATERIAALBAK

Ideaal voor het veilig vervoeren van buizen en stangen. – “De langmateriaalbak, waarmee zowel het laden als lossen een kleinigheid is.”

SR-BOXXen

Bewaar kleine onderdelen snel en overzichtelijk in de praktische schuifbare SR-BOXXen. – “De SR-BOXXen kunnen op de schappen in het GLOBELYST4 systeem worden geïntegreerd.” Ideaal om bijvoorbeeld uw schroeven, boutjes en moertjes makkelijk van een plekje te voorzien!

VAKKENREKKEN EN LEGBORDEN

Laat geen enkele ruimte van uw voertuig ongebruikt. – “Sortimo-vakkenrekken en legborden zorgen voor orde en veiligheid in uw bedrijfswagen.” Met andere woorden; dit zijn dé tools om uw spullen veilig en efficiënt in te delen!

T-BOXX G en L-BOXX G/G4

Er zijn talrijke indelingsmogelijkheden mogelijk om een goed overzicht te houden over kleine dingen. De mobiele T-BOXX G, de L-BOXX G en de G4 zijn namelijk geheel naar wens in te delen in de GLOBELYST 4. Hierdoor kunt u dé bedrijfswagenindeling te maken die voor u werkt!

LIFTKLEP

De liftklep wordt vaak gebruikt om ruimtes zoals bij de wielkast nog te kunnen benutten. – “Grote voorwerpen zoals emmers en kisten? Alles blijft op zijn plaats met de liftklep.” Daarom biedt de liftklep de ideale manier om efficiënt met lege ruimtes om te gaan!

ALUMINIUM PERFORATIEPLAAT

Standaard in uw GLOBELYST4 inrichting: de aluminium perforatieplaat. – “Waar alle accessoires en gereedschappen met slechts één hand kunnen worden bevestigd.” Hierdoor is alles simpel en snel in uw handbereik!