WORKMO – DE MOBIELE GEREEDSCHAPSKAR

De WorkMo is een modulair systeem, dat toegepast kan worden als mobiele stelling of werkbank. Om te beginnen kiest u de juiste hoogte en breedte van de WorkMo. Vervolgens kiest u de indeling naar keuze. Uw WorkMo kan namelijk worden voorzien van een verschillend formaat lades, koffers en accessoires uit het Sortimo assortiment.

scontainer

sCONTAINER – HET SERVICE DEPOT

De sContainer is een servicedepot in een palletformaat. Doordat u met de sContainer uw gereedschap en materiaal op uw werkplek achter kunt laten, scheelt dit veel lichamelijke inspanning en tijd! Doordat de sContainer is voorzien van de onderdelen uit het SR5 systeem, kunt u ook nog eens gemakkelijk uw BOXXen en koffers uitwisselen!

L-BOXX – ROLLER EN WERKBLAD

Met het gebruik van een L-BOXX Roller, vervoert u gemakkelijk al uw L-BOXXen in één keer naar uw werkplek. De Roller is voorzien van zwenkwielen en is belastbaar tot 100 kg.  Door bovenop uw bovenste L-BOXX een werkblad te plaatsen heeft u binnen een mum van tijd uw eigen mobiele werkbank gecreëerd.

VEELZIJDIG TOEPASBAAR

De WorkMo is in alle situaties toepasbaar: als mobiele kast, werkbank of als gereedschapswagen. Door het gebruik van een gemakkelijke koppelhendel kunt u de WorkMo voorzien van een roller. Zo kunt u de WorkMo gemakkelijk meenemen naar uw werkplek.

Verder bent u geheel flexibel in het personaliseren van de WorkMo. Zo kunt u de WorkMo voorzien van lades, legborden, koffers, BOXXen en een ruim assortiment accessoires.

MODULAIR SYSTEEM

Geen werkdag is hetzelfde. Met wisselend werk heeft u ook verschillende stukken gereedschap en materiaal nodig. Met het Workmo systeem kunt u hier gemakkelijk op inspelen. Door de koppelhendel koppelt u de WorkMo-Modules op basis van dagelijkse behoefte samen!

SNELLE LADINGBEVEILIGING

Door middel van het Sortimo ProSafe ladingbeveiligingssysteem bevestigt u de WorkMo modules in uw bedrijfswagen of personenauto snel en gemakkelijk. Sortimo biedt bijkomende ladingbeveiligingspakketten aan. Hiermee worden de modules in de laadruimte op een passende manier vastgezet.

WORKMO IN UW PERSONENAUTO

De WorkMo is bijzonder geschikt als oplossing voor het transport van gereedschap en materialen in een personenauto. Het flexibele gebruik van de auto blijft mogelijk, omdat de module met een paar handelingen in de auto geplaatst wordt, of net zo gemakkelijk er uitgehaald kan worden. Bent u bijvoorbeeld een buitendienst-medewerker of servicemonteur? Dan kan de WorkMo zomaar de oplossing voor u zijn!

MOBIELE DEPOT MET SR5 INRICHTING

De sContainer is het mobiele service depot voor langdurige projecten. Zo kunt u de sContainer gemakkelijk inzetten op de bouwplaats of bij servicewerkzaamheden. Doordat u de indeling van de sContainer geheel naar eigen wens kunt indelen, weet u zeker dat u alle noodzakelijke gereedschappen altijd dichtbij hebt. Zo kunnen wij aansluitend op uw wensen een inrichting ontwerpen op basis van het SR5-systeem.

MINIMAAL OPPERVLAK, MAXIMALE RUIMTE

De afmeting van de sContainer is niet groter dan een europallet. Zo past de sContainer op de smalste werkplekken. Door de SR5 inrichting wordt er op meerdere niveaus opbergruimte gecreëerd. Zo zijn uw gereedschappen en materialen gemakkelijk op te bergen en te pakken.

LAGE AANKOOP EN ONDERHOUDSKOSTEN

Door het aanschaffen van een sContainer, kunt u in veel gevallen uw wagenpark laten krimpen. Door een groot deel van uw gereedschappen al op locatie te hebben, hoeven de bedrijfswagens minder groot te zijn. Ook is de aanschaf en onderhoud van een sContainer een stuk voordeliger dan een gemiddelde bedrijfswagen en heeft u met een sContainer geen wegenbelasting, verzekering of brandstofkosten!

INTERGRATIE IN TRANSPORT

Door het europallet formaat en het platform waar de sContainer op staat, is hij gemakkelijk met een heftruck te verplaatsen. Ook is de sContainer te voorzien van een hijsogen-set. Zo kunt u de sContainer zelfs met een kraan op de juiste plek krijgen op uw werkplek, maar ook in uw bedrijfswagen, of andere transportmiddel.