Sortimo FR5 – DE FLEXIBELE INRICHTING

Door het Sortimo FR5 systeem kunt u optimaal gebruik maken van de laadruimte in uw bedrijfswagen!
De legborden zijn op drie standen verstelbaar en kunnen zo aan de lading aangepast worden.
De staanders waar de legborden tussen passen kunnen onder een hoek geplaatst worden waardoor ze de contouren van het voertuig volgen.

Door de opklap-mogelijkheden kunt u met een FR5 bedrijfswageninrichting goed gebruik maken van een wisselend volume- en laadvermogen.
De legborden zijn gemaakt van sterk composiet en voorzien van een antislip-afwerking.
Daarnaast is het FR5 systeem te voorzien van de koffers en SR-BOXXen uit het Sortimo assortiment.

Product Highlights

FLEXIBILITEIT

Dankzij de smalle aluminium staanders en opklapbare legborden kunt u uw inrichting gemakkelijk aanpassen aan uw lading. Het in- en uitklappen van de legborden is gemakkelijk te doen met één hand en door de automatische vergrendeling weet u zeker dat uw legbord veilig vast zit.

VEILIGHEID

Door het verstellen van de hoek en het rubberen antislipprofiel van het legbord wordt uw lading beschermd tegen wegglijden. Daarnaast kunt u door gebruik te maken van het ProSafe ladingvastzetsysteem een extra spanband om uw goederen binden. Dit zorgt voor een stuk meer veiligheid en minder beschadigingen.

INZETBAARHEID

FR5 is naast het vervoeren van grote goederen ideaal inzetbaar door zijn compatibiliteit met de koffers en SR-BOXXen van Sortimo. Zo kunt u in combinatie met de legborden van het FR5 systeem zowel staande als hangende SR-BOXXen plaatsen. Zo kunt u altijd gemakkelijk wisselen tussen het vervoeren van grote of kleine goederen en weet u te allen tijde zeker dat uw gereedschap en kleine onderdelen veilig opgeborgen zijn.

LEGBORDEN

Uw FR5 inrichting is te voorzien van verschillend uitgevoerde legborden. Zo kunt u kiezen uit een hoge rand, lage rand, of zonder rand. Daarnaast is er nog een GripMaxx legbord ontwikkeld, voorzien van een geïntegreerde antisliprand. Alle legborden zijn te voorzien van verdeelschotten en antislipmatten.

STEUNBANDEN

De legborden kunnen in één vloeiende beweging omlaag worden geklapt en worden op de gewenste eindpositie door de zijdelingse steunbanden gesteund. De hellingshoek van het legbord kunt u bepalen door de positionering van de steunbanden in de perforatiegaten van de staanders.

STAANDERS

De zijstaanders van de FR5 stelling zijn gemaakt van robuust aluminium. Om optimaal gebruik van de laadruimte te kunnen garanderen, is het mogelijk om de staanders onder een hoek te monteren. Zo lopen de staanders zo dicht mogelijk langs de contouren van het voertuig.

SORTIMO LABELS

Voor een optimale organisatie van uw laadruimte heeft Sortimo etiketten voorzien van verschillende Sortimo-kleurcodes. Door middel van klemmen, voorzien van zelfklevende etiketten, kunnen legborden en BOXXen snel worden gelabeld.

PROSAFE LADINGBEVEILIGING

Dankzij het ProSafe-ladingvastzetsysteem kunnen de vervoerde goederen snel en eenvoudig worden vastgezet.

E-BOXX

De legborden van het FR5 systeem zijn gebaseerd op de standaardafmetingen van Sortimo. Hierdoor zijn de Sortimo E-BOXXen gemakkelijk in het systeem te plaatsen. De E-BOXX is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes.