Doordacht tot de laatste details

Product Highlights

Online configureerbaar.

[ Geautomatiseerde en op de praktijk gerichte voorstellen ]

Bij vermelding van uw persoonlijke behoeften krijgt u in de toekomst individuele voorstellen voor een voertuiginrichting die op ervaring is gebaseerd en u zodoende bij de configuratie hulp biedt voor het nemen van een goede beslissing.

[ Volledige kostenbeheersing ]

Tijdens de online-configuratie krijgt u de prijs bij het toevoegen en verwijderen van componenten in realtime te zien. Dat houdt in dat u bij elke wijziging het prijsverschil ziet en zo steeds uw budget in de gaten kunt houden.

[ Geheugenfunctie bij voertuigbeheer ]

Mocht u de aankoopbeslissing voor een voertuiginrichting niet direct kunnen nemen, maar een collega willen raadplegen of op een later tijdstip verder willen gaan met de configuratie, dan heeft u te allen tijde de mogelijkheid om uw SR5-configuratie op te slaan en zo nodig te dupliceren.

[ Persoonlijk advies op aanvraag ]

De beslissing voor een voertuiginrichting ondersteunen wij graag met deskundig advies, hetzij met een reeds door u begonnen configuratie of met een nieuwe planning in vestigingen of stations van Sortimo. Maak een afspraak of neem contact op met ons Customer Service Center.

Maximaal gebruik van de laadruimte.

[ Gebruik van de volledige ruimte van uw voertuig ]

Het gedeelte onder het dak van de laadruimte kan met SR5 volledig worden benut, zodat diepere legborden gebruikt worden. Werkmateriaal, gereedschap of andere goederen vinden hier een plek. Zodoende ontstaat de mogelijkheid de vaak ongebruikte ruimte maximaal te benutten.

[ Flexibele indeling van legborden in de contouren van het voertuig ]

De legborden kunnen flexibel in de diepte van de zijprofielen gemonteerd worden. Zo kunnen voertuigcontouren en wielkasten eenvoudig benut worden zonder plaats te verliezen.

[ Compacte zijprofielen voor meer plaats op de bodem ]

SR5 is vanwege haar compacte zijprofielen zeer slank van opbouw en biedt zodoende meer ruimte, vooral in het gedeelte van de laadvloer. Zo is zelfs tussen de voertuigrekken van het kleinste bedrijfsvoertuig nog voldoende plek voor een europallet.

Productiviteit door orde.

[ Rangschikking en overzicht in de bedrijfswagen ]

SR5 staat u allerlei hulpmiddelen toe om een gesystematiseerde orde in de laadruimte te verschaffen. Alleen door middel van de verschillende componenten, zoals legborden met onderverdelingsmogelijkheden en het volledige kofferassortiment, kunt u uw werkmateriaal netjes en veilig opbergen.

[ Optimale organisatie van de werkplek door labeletiketten en kleurcodering ]

Met behulp van de etiketten van mySortimo labels kunt u elke koffer, elke BOXX, elke schuiflade en elk legbord, respectievelijk elk afzonderlijk onderdeel van de schuiflade of van het legbord voorzien van een labeletiket. Aan de hand van het label dat bovendien met zes verschillende kleurcodes kan worden aangevuld, verschaft u overzicht in de laadruimte, waar elke medewerker snel mee vertrouwd is.

[ Gereedschapinlays voor schuifladen en BOXXen ]

Met de schuimrubberinleg voor schuifladen en BOXXen biedt u een gestructureerde plek voor uw gereedschap. Zo worden ze voorzichtig vervoerd en houdt u het overzicht: als een onderdeel ontbreekt, valt dat direct op.

Volledige compatibiliteit van het systeem.

[ Geïntegreerd ProSafe-ladingbeveiligingssysteem ]

ProSafe is in de vorm van verankeringspunten zowel ingebouwd in de traversen van de voertuiginrichting alsook in de vloeren van Sortimo SoboPro. De verankeringspunten zijn verenigbaar met alle haken en spanstangen van ProSafe, zodat deze zonder adapter kunnen worden vastgezet. Bovendien passen de haken van ProSafe in de originele verankeringspunten van het voertuig, zodat u deze voortaan kunt gebruiken.

[ Doorlopende compatibiliteit met alle systemen van Sortimo ]

In SR5 bergt u alle systemen van BOXXen en koffers op die u al kent van Sortimo. Bovendien is alles snel vast te zetten en zodoende is een ideale ordening en eenvoudige beveiliging van de lading gewaarborgd.

[ Gebruik van de industriële norm voor L-BOXX – BOSCH, Hilti, … ]

Met de reeks L-BOXXen heeft Sortimo een industriële norm gesteld, want deze wordt door veel partners, zoals BOSCH, Gedore, enz. als buitenverpakking gebruikt. Deze worden net als elke Sortimo L-BOXX snel en veilig in het SR5 rek opgeborgen. Met SR5 heeft Sortimo echter ook andere fabrikanten aangespoord, zodat nu bijvoorbeeld ook koffers van Hilti aan het systeem vast te klikken en eenvoudig te vervoeren zijn.

Sortimo SR5

Alle componenten van de SR5 inrichting bieden in het dagelijkst gebruik een meerwaarde. Uw inrichting ziet er niet alleen strak uit, maar maken uw werkdag een stuk productiever. Sanderse Systems ontwerpt uw SR5 bedrijfswageninrichting zodat u de maximale benutting van uw laadruimte behoud. Dit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de bijzondere en unieke constructie van de aluminium zijprofielen.

SR5 – ALLES PAST BIJ ELKAAR!

Door middel van SR5 sluit uw bedrijfswageninrichting naadloos aan bij het volledige systeem van Sortimo. Zo kunt u al uw gereedschapskoffers en BOXXen zonder enige beperking veilig vervoeren.

1 Langmateriaalbak

In de langmateriaalbak kunnen grote of lange goederen, zoals buizen, kabelschachten, meet- of richtlatten veilig worden opgeborgen en vervoerd. Door het achterste gedeelte te openen, kan de inhoud daarvan gemakkelijk en snel achterwaarts worden uitgenomen.

2 SR-BOXX

De qua functionaliteit unieke SR-BOXXen kunnen met behulp van uittrekrails zowel op als ook onder de legbodem in de bedrijfswageninrichting worden geïntegreerd, waardoor de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Kleine onderdelen en verbruiksmaterialen kunnen hierin een eigen plek hebben.

3 SR-Schuif

Als slim alternatief voor schuifladen biedt de SR-schuif de beproefde Sortimo SR-schuiffunctie, deze kan echter op elk gewenst moment volledig worden verwijderd. Scheidingsplaten en inzetbakken bieden talloze mogelijkheden voor het organiseren of indelen.

4 Aluminium zijprofielen

De robuuste en compacte aluminium zijprofielen vormen de basis voor elk SR5-rek en vragen slechts zeer weinig ruimte op de vloer van de bedrijfswagen. Hierdoor ontstaat een maximale benutting van de laadruimte, zodat grote te vervoeren goederen probleemloos in de bedrijfswagen kunnen worden vervoerd. Talloze toebehoren voor uiteenlopende branches en behoeften worden traploos op de gewenste hoogte in de aluminium zijprofielen vastgeschroefd.

5 Legbodem

De positionering van de legbodem is zowel naar voren als naar achteren te variëren, waardoor het SR5-rek optimaal aan de contouren van de bedrijfswagen is aan te passen. Zo ontstaat voldoende ruimte voor de lading en bewegingsvrijheid. De anders zo weinig gebruikte dakruimte wordt op deze manier maximaal benut. De legbodems zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, die zowel van boven als van onderen kunnen worden voorzien van de SR-BOXXen.

6 mySortimo labels

Met de etiketten met opschrift met Sortimo-kleurcode wordt de organisatie van de laadruimte geperfectioneerd – een belangrijke basis voor efficiënt werken.

7 Schuifladen

De schuifladen kunnen volledig worden uitgetrokken, waardoor zij zowel een optimaal overzicht als een snelle toegang tot de daarin opgeborgen gereedschappen, machines of reserveonderdelen bieden. Dankzij het geanodiseerde aluminium front zijn deze, net als alle andere SR5-elementen, absoluut robuust.