SR5 – THE NEXT GENERATION

SR5 is de vijfde generatie bedrijfswageninrichting van Sortimo. In 2019 heeft SR5 de jury van het internationale
gerenommeerde Plus X Awards weten te overtuigen en is daarmee uitgeroepen tot product van het jaar 2019!

Alle componenten van de SR5 inrichting bieden in het dagelijks gebruik een meerwaarde.
Uw inrichting ziet er niet alleen strak uit, maar maakt uw werkdag een stuk productiever.
Zo kunt u bij Sanderse Systems een SR5 inrichting laten ontwerpen.
U weet dan zeker dat de inrichting naadloos aansluit op uw wensen.

Product Highlights

ONLINE CONFIGUREERBAAR

Door de nieuwe Sortimo ProConfigurator kunt u nu ook zelf uw bedrijfswageninrichting ontwerpen. Voor u de bestelling plaatst helpen wij u graag nog met een deskundig advies.
Zelf een configuratie beginnen!? Klik hier! 

MAXIMAAL GEBRUIK VAN DE LAADRUIMTE

De legborden kunnen flexibel in de diepte tussen de zijprofielen gemonteerd worden. Zo kunnen de contouren van het voertuig eenvoudig benut worden.

PRODUCTIVITEIT DOOR ORDE

Door gebruik te maken van allerlei hulpmiddelen, helpt SR5 u bij het verschaffen van orde in de laadruimte. Met behulp van de Sortimo etiketten kunt u elke BOXX, koffer, schuiflade, legbord en onderdeel afzonderlijk voorzien van een label.

VOLLEDIGE COMPATIBILITEIT VAN HET SYSTEEM

In een SR5 inrichting bergt u alle BOXXen en koffers op die u al kent van Sortimo. Bovendien is door het ProSafe ladingvastzetsysteem, wat standaard geïntegreerd is in de staanders, alles snel vast te zetten.

LANGMATERIAALBAK

In de langmateriaalbak kunnen grote of lange goederen, zoals buizen, kabelschachten, meet- of richtlatten veilig worden opgeborgen en vervoerd. Door het achterste gedeelte te openen, kan de inhoud daarvan gemakkelijk en snel worden opgeborgen of uitgenomen.

SR-BOXXen

De unieke SR-BOXXen kunnen met behulp van uittrekrails zowel op als onder de legborden in de bedrijfswageninrichting worden geïntegreerd. Hierdoor kan de beschikbare ruimte in uw inrichting optimaal worden benut. Kleine onderdelen en verbruiksmaterialen kunnen hierin gemakkelijk opgeborgen worden in combinatie met verdeelschotten of met een deksel.

SR-SCHUIFLADE

Als alternatief voor de schuifladen, biedt de SR5 inrichting de mogelijkheid voor het plaatsen van een SR-schuiflade. De SR-schuiflade kan op ieder gewenste moment volledig verwijderd worden uit de stelling. Daarnaast kunt u uw materialen gemakkelijk opbergen door middel van inzetbakken en verdeelschotten.

ALUMINIUM STAANDER

De robuuste en compacte aluminium zijprofielen vormen de basis voor iedere SR5 inrichting. De smalle staander biedt als voordeel dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Hierdoor blijft er een maximale benutting van uw laadvloer, zodat grote goederen gemakkelijk vervoerd kunnen worden.

SORTIMO LABELS

Voor een optimale organisatie van uw laadruimte heeft Sortimo  etiketten voorzien van verschillende Sortimo-kleurcodes. Doormiddel van klemmen, voorzien van zelfklevende etiketten, kunnen legborden, BOXXen en lades snel worden gelabeld.

SCHUIFLADEN

De schuifladen kunnen volledig worden uitgetrokken, waardoor u zowel optimaal overzicht en snelle toegang heeft tot uw gereedschappen en materialen. Daarnaast zijn de lades door het geanodiseerde aluminium front zeer robuust.