Vloeren en wanden

vloeren

wanden

deurpanelen

wielkastbekleding

kopschot

VLOEREN

Sanderse Systems werkt met milieuvriendelijk geproduceerde houtsoorten.

Sinds 2019 beschikt Sanderse Systems over een CNC-gestuurde freesmachine voor het produceren van vloer, wand en houten bedrijfswageninrichtingen!

Sanderse Systems is expert in het leveren en monteren van stroomvoorzieningen en verlichting in uw bedrijfswagen.

Gereed binnen 1-werkdag

Binnen 1-werkdag uw betimmering op maat!? Voor bijna alle voertuigen kunnen wij binnen 1-werkdag een betimmering maken.

Sanderse Systems is expert in het leveren en monteren van stroomvoorzieningen en verlichting in uw bedrijfswagen.

Marmoleum

Grijs fortodeck

Een watervast verlijmde antislipvloer van 9 of 12 mm staan aan de basis van een fraaie en goed afgewerkte bedrijfswagenbetimmering.

rubber vloermat

Bruin fortodeck

Een watervast verlijmde antislipvloer van 9 of 12 mm staan aan de basis van een fraaie en goed afgewerkte bedrijfswagenbetimmering.

Watervast gecoate vloer

Tranenplaatvloer

Vloeren

 

Wanden

 

SOWAFLEX WANDBEKLEDING

De Sowaflex wandbekleding bestaat uit een grijs, licht materiaal. Deze wandbekleding is enorm stoot- en krasvast en bestand tegen vocht en chemicaliën. De Sowaflex wandbekleding wordt tot de dakrand gemonteerd en in de onderste deur- en klep- uitsparingen.

BETONPLEX WANDBEKLEDING

De Betonplex wandbekleding heeft een lichtbruine harde coating met een glad oppervlak. De wandbekleding wordt gemonteerd tot aan de dakrand en in de onderste uitsparing van de deur- en klep-uitsparingen.

NAALDVILT WANDBEKLEDING

U kunt uw Betonplex wandbekleding laten bekleden met Naaldvilt. Hiermee beschermt u zowel uw wandbekleding en uw te vervoeren goederen.

ALUMINIUM PERFO WANDBEKLEDING

Met een aluminium perfo wandbekleding heeft u een optimale bescherming van uw carrosserie. Ook zijn er veel accessoires leverbaar die u gemakkelijk op een perfo wand kan monteren. U kunt hierbij denken aan gereedschap, aflegbakken en haken.

WAND- EN PLAFONDISOLATIE

Sanderse Systems kan uw bedrijfswagen voor u isoleren. Dit doen wij Thermolan glaswol met een dikte van 45mm achter uw wand- en dak bekleding te plaatsen. Een wand- en plafondisolatie is allen te leveren in combinatie met een wand en- dakbekleding.

Deurpanelen

Uw deurpanelen kunnen uit dezelfde materialen gemaakt worden als uw wandbekleding.

Bij een compacte bedrijfswagen maken wij de deurpanelen vaak uit twee delen in verband met de vormgeving van de deur. Bij de grote bedrijfswagens maken wij de deurpanelen uit één geheel. Ook de deurpanelen worden zelf geproduceerd door Sanderse Systems en voor uw voertuig perfect pas gemaakt.

 

Raamroosters

Wilt u toch gebruik maken van het licht van buiten en heeft u een bedrijfswagen met ruiten? Overweeg dan raamroosters. Onze raamroosters zijn gemaakt van 1,5 mm dik inbraak werend staalplaat

U kunt bij onze raamroosters kiezen voor een wit of zwart gepoedercoate uitvoering.

KOPSCHOT

Wenst u een kopschot van betonplex of van polyester? Wenst u een kopschot met of zonder ruit? met of zonder een schuifdeur? Met of zonder ladingdoorvoer?

Informeer voor alle mogelijkheden die Sanderse Systems u te bieden heeft!

WIELKASTBEKLEDING

Voor een optimale bescherming biedt Sanderse Systems een wielkastbekleding. Deze kunnen wij naar uw wens opmaat maken.

Uw wielkastbekleding kunt u laten uitvoeren met of zonder aflegvak. Voor een zachter extra beschermende afwerking kunnen wij deze verder afwerken naar uw wens.